در ۴ مرحله ساده آگهیات منتشر میشود
آگهی شما پس از تأیید توسط تیم پشتیبانی (حداکثر ۲ ساعت) در بخش آگهیها نمایش داده میشود.
آگهی در این تاریخ و ساعت بهطور خودکار از لیست حذف میشود.